Medisch beroepsgeheim en reviews, beoorderlingen of ervaringen? Wij publiceren alleen anonieme reviews zonder vernoeming van naam of gekocht product.
We only publish anonymous reviews in order to guarantee the privacy and medical secrecy. We also do not publish the name of the sold products.

România: 19/11/2020: "Recomand tuturor celor interesati produsele Belgomedical. Standarde înalte privind calitatea și profesionalismul. Foarte serioși și prompți in preluarea comenzilor. L.H."
Note by Belgomedical: shipment with small package without track & trace (10 working days-13 calender days)
Nederland: 21/4/2021: "Betere service, betere prijzen maar bovenal medische begeleiding met bijhorende vertrouwelijkheid. Niet zoals bij Bol.com of Amazon recent. J.v.d.W.".

Is Belgomedical betrouwbaar en heeft het als medisch bedrijf Google reviews?
Wij streven ernaar dat onze klanten hun identiteit en medische diagnose liever niet openbaar kenbaar maken en dat deze gegevens niet vermarkt kunnen worden. Wij maken er dan steeds onze klanten attent op bij een vrijwillige beoordeling of review om hierop te letten.
Klanten worden niet vergoed werden, noch krijgen een andere compensatie voor het delen van hun mening over Belgomedical.
Hiernaast kan u een laatste stand zien van 8 reviews zoals bij Google geplaatst door klanten van Belgomedical : Belgomedical reviews Google?

Heeft Belgomedical een keurmerk certificering doorlopen of heeft het een keurmerk?
Belgomedical wenst niet in ieder land een keurmerk aan te vragen aangezien dit betalend is en niet onafhankelijk is voor u als consument.
De torenhoge kosten om in +45 landen een keurmerk aan te vragen vinden we voor u als klant en economisch niet verantwoord.

Keurmerk
Belgomedical heeft een keurmerk als Fagg geregistreerd medisch bedrijf bij de Belgische overheid.
Keurmerk webshop met erkenningsnummer door de overheid.
Erkenningsnummer BE/CA01/1-11763.
Geldig in de ganse E.U. (certificaat uitgegeven door de overheid).
Als medisch bedrijf weigeren we tientallen reviewsites te betalen aan commerciële bedrijven. Uw privacy en het medisch beroepsgeheim als patiënt-consument staan voorop.

Andere vragen i.v.m. veiligheid? Doe de webshop-check (initiatief van de overheid, niet van een commerciële organisatie).

Winkelmand