Medische professionals


Hartelijk welkom bij ons Belgomedical, uw online medisch bedrijf.

U kan als instelling bij ons terecht voor uzelf, uw bewoners, patiënten of uw (zorg-) instelling of ziekenhuis en kan u na goedkeuring op rekening bestellen en betalen.
Voor bepaalde producten sluiten wij raamcontracten af, alsook staffelkortingen. Wij houden ook een kritische minimumvoorraad bij tegen een afgesproken prijs.

Onze betaaltermijn voor instellingen bedraagt 30 dagen factuurdatum na goedkeuring.
Uitgebreide verkoopsvoorwaarden op eenvoudige aanvraag verkrijgbaar.

Geïntegreerde totaalzorg intra muros en extra muros
Als een der enige leveranciers bieden wij ook de patiënten die uit uw ziekenhuis of instellingen opgenomen of ontslagen worden de mogelijkheid om snel en goedkoop deze producten aan te schaffen.
Dit zorgt voor een geïntegreerde medische totaalzorg wat de gezondheidszorg ten goede komt.
Neem daarom contact met op met Belgomedical om te bekijken of we in jullie formularium opgenomen kunnen worden.

En in periodes van (Corona-) crisis?
Gedurende de volledige Corona-periode waren wij in staat alle medische producten te leveren zoals afgesproken. Nooit werden producten geëxporteerd aan andere landen in niet-medische sectoren in tegenstelling tot andere groothandels in België en Europa.
Wij konden in 3 weken tijd een eigen productie van alcogel alsook productie van isolatiejassen opstarten terwijl op het journaal vliegtuigen landden met -later- afgekeurde medische hulpmiddelen.
Spijtig genoeg moesten instellingen plots op ons een beroep doen doordat hun leverancier niet erkende isolatiejassen, maskers e.d.m. geleverd hadden.
Wij hielpen hen dan ook uit de nood indien mogelijk. Dit werd zeer gewaardeerd.

Winkelmand