Csomagolás-packaging

Anonymous packaging.

Szállítás-deliveries

Lemondás


A vevő kötelezettségei
A szerződéstől való elállást megelőzően a vevő megvizsgálhatja a kérdéses árut, hogy meggyőződjön arról, valóban arról a termékről van-e szó, amelyet meg akart rendelni – ezt azonban csak olyan módon és mértékben teheti meg, ahogy azt egy üzletben engedélyeznék a számára.
Ha a vevő a visszaküldést megelőzően használta is az árut, Belgomedical kártalanításra tarthat igényt a használatból eredő értékcsökkenésért. Jogi szabály: A vevő kötelezettségei-akossági ügyfelek. Törvény.
A termékeket a kézbesítéstől számított 14 naptári napon belül visszaküldheted.

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, szoba wc-k, gyógyászati eszközök, fehérneműk ...

Returns
Minden visszaküldött cikknek eredeti állapotban kell lennie, azaz nem kell viselni, módosítani vagy mosni, minden címkével ellátva.
A visszaküldés költségei a megrendelőt terhelik. Jogi szabály: a visszaküldés költségei a megrendelőt terhelik-Törvény.

Szerződéstől való elállás

Visszaküldési feltételek


A fő követelmény a termék visszaküldésével kapcsolatban, hogy a leszállítással megegyező állapotban kell visszaküldeni.
Nem lehet sérült, nem kell viselni, módosítani vagy mosni, ne legyen semmilyen látható jele a viselésnek és minden címkével ellátva.
A termék érzékeny természeténél fogva fenntartjuk a jogot arra, hogy visszautasítsuk azon termékek elfogadását, melyek nem értékesíthetők új termékként, mivel ez veszélyeztetheti a fogyasztók egészségét.
A vevő kötelezettségei
A szerződéstől való elállást megelőzően a vevő megvizsgálhatja a kérdéses árut, hogy meggyőződjön arról, valóban arról a termékről van-e szó, amelyet meg akart rendelni – ezt azonban csak olyan módon és mértékben teheti meg, ahogy azt egy üzletben engedélyeznék a számára. Ha a vevő a visszaküldést megelőzően használta is az árut, Ön kártalanításra tarthat igényt a használatból eredő értékcsökkenésért.
Jogi szabály: A vevő kötelezettségei-Törvény.

Higiéniai termékek cseréjére nincs lehetőség. Testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek pl.nyál, vér, anyatej, vizelet, széklet, izzadtság. .
Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, harisnyák, gyógyászati eszközök, fehérneműk.

Refund


A vásárlók felelősek a visszatérő szállítási költségért. Az elállást követő 14 (tizennégy) napon belül visszatéríteni.

Kosár